Wednesday, November 17, 2010

Buat cik ABC

Assalamu'alaikum..

Dedicated to an anonymous who introduced him/her self as cik ABC..As i 'google' in my drive D i found this pic.What do u think?

Look delicious right?So,still having 'keraguan' on my ability to cook?This is what we call 'Lamb chop'..(Tapi lamb chop ini wasn't cooked by me.Org kedai yg masak..This pic not really related directly to 'whether i'm a good cook or not',but trust me,i never disappointed those who tasted 'my food')- rupa-rupanya sudah bbrapa post saya promote diri..kekeke.Anda kesah?Saya tak kesah sebab ni blog saya.Tak suka,jgn baca.Shoo shoo..(sejak kebelakangan ni diri jd tak betol.otak mereng skit;SORRY)

Hayatilah gambar ini.....



Nyum2...Ada broccoli,soft carrot and etc..Healthy food.It is cooked using vegetable oil/minyak zaitun..Hah,nak masak ni bukan boleh main bedal je.Need to prepare a 'healthy food'


Dah2...Wassalam

*Bagaimana mahu jadi 'soleh seperti dahulu?'..-dulu soleh ke?

7 comments:

Atiqah said...

yummy...

Anonymous said...

cik abc kate, kalo yg ni pun, die leh letak pic nye...
lupe plak mahu snap pic pizza hari tu..

takpe la..
nnti, kalo perlu caterer, sy panggil ye...



**mahu mkn lamb chop la mlm nih...lalala...


p/s: aah...soleh ke? ish3...


-cik abc-

ukur kira said...

@atiqah:

memang yummy..Alhamdulillah sedap.

@cik ABC:
Hehehe..akhirnya kamu membacanya.Terasa dengki tak?

Cis..makan la.x kesah pun.Lamb chop yg kamu nk makan 2 x sihat."not healthy food"

Aa..soleh ke?Kalau nak perasan skit tu,bleh la..agak soleh la dulu2..
Mahu jadi soleh semula!!Berusaha!!

Anonymous said...

tak dengki pun..
buat pe nak dengki..
:p
mane tau tak sehat?



hurrrmm... ye ke? definisi soleh?
hehehe...

ukur kira said...

@cik ABC:
most of the foods cooked whether it is western,eastern,thai etc.are not practicing 'healthy cooking'

I'm as a 'good cook' tahu lah sedikit sebanyak what are the usual practise of a cook.Hehehe

u define it yourself..Malas la..

Anonymous said...

lg promote diri...
--"

baiklah chef nabil..
nnti, bg la tips2 nye ye...



malas? malas tu soleh ke?

Anonymous said...

lupe lak nak taruk -cik ABC- kat atas tu..